Genezing- en bevrijdingsdienst

Zaterdag 7 augustus Tholen 13.00 - 16.00 uur

Max. aantal bezoekers 30
Voor meer informatie en het bestellen van tickets klik op de link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-genezing-en-bevrijdingsdienst-153192893067

Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit. U hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets. MattheĆ¼s 10:8

Een Bijbelse opdracht die we graag willen uitleven. Ben jezelf ziek en geloof je in genezing of ben je het geloof juist helemaal kwijt geraakt. Je bent van harte welkom. We willen graag met jou bidden.

Wil jij zelf toegerust worden in de gave van genezing of bevrijding? Kom dan ook! Ken je iemand in je omgeving die genezing of bevrijding nodig heeft? Neem hem of haar mee!

Onze ruimte is groot genoeg voor 30 personen dus wees er op tijd bij. Buiten de lofprijs en aanbidding is er koffie, thee, fris en iets lekkers.

De dienst wordt begeleid door 2 muzikanten. Er zal een korte Bijbelse onderbouwing worden gegeven over het gelovig gebed t.a.v. genezing en bevrijding.

Ons geloof en onze visie voor deze tijd is dat de verdrukking op gelovigen toe zal nemen. Dat juist kleine groepen levensvatbaar zijn door intimiteit en zorg voor elkaar. Dat binnen deze kleine groepen discipelschap-relaties ontstaan. Dat er periodieke vieringen zijn zoals deze die niet aan kerk of denominatie verbonden zijn en waar het Koninkrijk van God met kracht zal doorbreken. Want het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht. 1 Kor.4:20

Heb je nog vragen bel of email.

Gods zegen,

Willem, Peter, Jasper en Steven

0641667927

komenzietholen@gmail.com

Voor meer informatie en het bestellen van tickets voor zaterdag 1 mei klik op de link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-genezing-en-bevrijdingsdienst-153192893067