Genezing- en bevrijdingsdienst

Zaterdag 6 maart Tholen 13.00 - 16.00 uur
Max. aantal bezoekers 30
Voor meer informatie en het bestellen van tickets klik op de link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-genezing-en-bevrijdingsdienst-139265738573

Zaterdag 30 januari 

 30 bezoekers genoten van de lofprijs en aanbidding. Na het onderwijs over genezing en bevrijding gingen we gelijk door naar de praktijk omdat we geloven dat wij de zelfde wondertekenen zullen doen als Jezus. Hij zegt zelfs: 'meer dan dat', omdat alles wat wij doen tot eer en glorie van Zijn naam wordt vermenigvuldigt.

Iedereen mocht zien hoe het beenlengte verschil bij twee vrouwen op de kracht van gebed werd opgeheven. Een vrouw met hernia werd van haar pijn bevrijdt. Uit navraag blijkt dat de pijn weer terug is. Een vrouw met bekkeninstabiliteit werd genezen en kon de hele middag op haar benen staan. Voorheen was dit slechts enkele minuten mogelijk. Uit navraag blijkt dat het veel beter met haar gaat.

Wij geloven dat genezen niet het doel is, maar bekering. Dat mensen vrij gezet worden van deze wereld met al haar verleidingen. De Heere zegt: 'Bekeert U want het Koninkrijk der Hemelen is nabij.'

Na deze twee gebeurtenissen zijn we in 3 groepen uit elkaar gegaan omdat wij geloven dat Gods kracht voor een ieder beschikbaar is. In elke groep is er intimiteit door de geringe grote, vindt er toerusting plaats voor mensen die zich ook uitstrekken naar de gave van genezing, geestelijk onderscheidt of iets anders. 

Handoplegging en nabijheid(i.v.m. de huidige regelgeving) werd respectvol mee omgegaan. Alleen als de persoon dit zelf wil werd dit gedaan. Bijna iedereen heeft gebed ontvangen voor genezing, bevrijding, gave van de Heilige Geest of wat anders.

Wat getuigenissen van deze dag:
- Een man geneest van doofheid aan het rechter oor.
- Een man met een bloedsuikerspiegel van 52 zit nu permanent tussen 11 en 15
- Een man wordt vrij gezet gedurende enkele dagen van demonische werking op zijn leven.

Misschien vraagt u zich af waarom er geen instant genezing plaats vind? Dat is de vraag die ik ook heb. Zeker als ik er zo goed als zeker van ben dat er geen zonden in iemands leven zijn. Toch weet ik dat we een God hebben die een hoger plan met jou leven heeft en jou van alles heeft vrij gekocht met het kostbare bloed van Zijn Zoon. 
Daarom wil ik juist hen die niet genezen zijn of tijdelijk vrij gezet zijn bemoedigen om weer te komen en weer voor je te laten bidden want wij weten dat voor hen die God liefhebben, alle dingen meewerken ten goede, voor hen namelijk die overeenkomstig Zijn voornemen geroepen zijn Romeinen 8: 28

Voor meer informatie en het bestellen van tickets voor 6 maart klik op de link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-genezing-en-bevrijdingsdienst-139265738573