Gebed, maandag 15 juni 2020

15-06-2020

Oproep tot de strijd: 'Noodwet niet verheffen boven de grondwet!'

1) 15 juni tot 27 juni, twee weken van intensief gebed

2) één maaltijd per dag vasten (als je wilt)

3) deelnemen aan dagelijks gebed van 13:00-13:30 per zoom

4) waarheid zoeken en die te laten horen

Nu we de nieuwe week ingaan willen we met klem oproepen tot een week van strijden in de Geest voor Nederland.

We hebben in het weekend ons hart gesterkt in onze Bruidegom, onze bruidskleren aangetrokken. Maar toch is het moment van de bruiloft nog niet helemaal aangebroken. De Bruidegom kómt zeker, maar eerst gaan we nog door een tijd van strijd en loutering. Maar wel samen met Hém. Hij leidt ons, we vechten ZIJN strijd.

Want voordat Hij komt gaat Hij het onrecht openlijk tentoonstellen en daarover zegevieren in Zijn komst. In dat eindproces vraagt Hij onze medewerking als Zijn Bruid. We zijn als het ware nog een Bruid met legerkistjes aan.

Zoals de meesten nu wel dóór beginnen te krijgen bevindt ons land zich in een kritieke crisis. Een kairosmoment.

Naar wij geloven (en dat komt overeen met wat het Woord ons leert over het opkomen van een 'beest-systeem' in Openbaring 13) vindt er een coup plaats en probeert de Nieuwe Wereld Orde de controle in de landen over te nemen.

Terwijl wij allen goed van vertrouwen zijn en ons best doen om mee te werken in de bescherming van ons land tegen een pandemie, ziet de boze kans een agenda door te drukken die ons onder zijn (blijvende?) controle brengt.

Concreet is de strijd op dit moment dat de regering vóór 1 juli de noodmaatregelen in een nieuwe wet wil verheffen bóven de grondwet. Daarmee zijn wij in één klap al onze rechten kwijt.

De overheid mag dan onbeperkt onze huizen binnenkomen om te kijken of we wel op elk moment 1,5m van elkaar verwijderd zijn, ook op straat mogen we op elk moment dat we toevallig wat dichter langs elkaar lopen bekeurd worden met bizar hoge boetes, gevangenisstraffen en een strafblad. En nergens kunnen we recht halen.

Het is werkelijk onbegrijpelijk en te bizar voor woorden.

Deze wet moet ook nog eens 1 juli ingaan, dus zijn de komende twee weken cruciaal.

We zullen het onszelf nooit vergeven als we zonder te vechten en zonder weerstand te bieden ons land zomaar hebben laten overnemen. Omdat we geen durf hadden en geen tijd namen om inzicht te verwerven. En dat IS de strijd.

Gods Woord zegt: 'Mijn volk gaat ten onder door gebrek aan kennis'. Laten we inzicht en kennis verwerven! Door liefde voor de waarheid kan een land behouden worden (2Thess.2:10). De waarheid maakt vrij, ook een land.

Daarom roepen we op tot een gebedsstrijd door:

- de waarheid uit te zoeken, ten eerste uit de Bijbel, wat God zegt over deze tijd.

Lees Openb.13 over het beest dat opkomt en de mensen verleidt, Luc. 21, 2Thess.2, Openb 6, de opening van de eerste zegels, Daniel, 7-12);

- niet alleen de voordehandliggende nieuwsbronnen te beluisteren maar ook alternatieve nieuwsbronnen te onderzoeken. Onderaan deze app staan wat websites, maar er zijn er veel meer. Onderzoek, overweeg en bespreek met elkaar;

- extra te bidden.

Uiteindelijk is het Gód die regeringen aanstelt en afzet (Dan.2:21). We willen graag de mogelijkheid geven om per zoom dagelijks samen te kunnen bidden van 13:00 tot 13:30, zondag niet. Link volgt apart.

- te vasten (we stellen voor om de komende twee weken dagelijks één maaltijd te vasten en in plaats daarvan te bidden)

- te bidden en zoeken hoe je WAARHEID KUNT SPREKEN met de mensen direct om je heen.

- manieren zoeken om onze stem breder te laten horen tot in de politiek en aan politieke partijen

Gebed 1: zoek God en bid vurig

* Bid en blijf voortdurend vurig bidden dat in ons land de waarheid zichtbaar wordt. Dat God Zijn legermachten en Zijn Geest stuurt om de sluiers weg te halen van voor onze eigen ogen en de ogen van onze families en landgenoten. Dat de tegenstander niet verder kan overnemen omdat wij de waarheid zien en de leugen niet langer geloven!

* Bid dat velen wakker worden voor de waarheid en hun stem gaan laten horen.

* Bid voor strijdvaardigheid onder de christenen en ons volk, dat we de ernst inzien en onze grondwettelijke vrijheden niet zomaar laten afnemen, waardoor ons land richting dictatuur afglijdt.

Gebed 2: luister, bid en spreek

We sturen een verslag mee van voorgangers uit Arnhem die zaterdag een prachtig en helder geluid lieten horen.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=tbTIDibuhXo#dialog

We bidden dat we allemaal zo vrijmoedig zullen worden in onze eigen kring, en opkomen voor wat waar en recht is. Net zo als onze Heer. Hij sprak ook niet altijd naar wat mensen horen wilden, Hij sprak dwars tegen de cultuur in... maar het was waarheid.

Ons waarheid spreken gaat mensen de ogen openen!

Daarom is eerlijkheid een manier van strijden. Verblinding verdwijnt en mensen zien opeens scherp. Net als het sprookje van de 'nieuwe kleren van de keizer'. Twee kleermakers beweerden bijzonder kostbare kleren te kunnen vervaardigen, die alleen domme mensen niet zouden kunnen zien. Dus iedereen hield vol dat de keizer práchtige kleren aan had... totdat één klein jongetje zei: 'Haha, de koning heeft helemaal geen kleren aan!' Tóen gingen bij iedereen opeens de ogen open en durfden ze pas te erkennen dat de koning inderdaad naakt rondliep, en werden de kleermakers als oplichters ontmaskerd.

Zo zeggen ook wij, waar we maar kunnen:

- corona is niet zo ernstig als voorgesteld door de regering,

- overal en altijd 1,5m afstand is niet nodig, zelfs onwenselijk en onmenselijk!

- een noodwet verheffen boven de grondwet, daar gaan we niet mee akkoord!

Gebed 3: bid en onderzoek

We bedoelen open onderzoek, zou hier een kern van waarheid in kunnen zitten? Luister, bid, bespreek, en vergelijk met wat de Bijbel zegt.

https://wimvoermans.blog/2020/06/08/ontwerp-tijdelijke-wet-maatregelen-covid-19-slecht-idee/

https://commonsensetv.nl/fascistische-superstaat-met-nanochip-of-het-oude-normaal/

https://commonsensetv.nl/doe-ook-aangifte-snel-en-makkelijk-via-wouter-raatgever/

https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/binnenland/ga-jij-dadelijk-3-maanden-zitten-of-8700-boete-betalen-nieuwe-wetten-zijn-absurd/

https://bossmaker.nl/boss-tv/

https://www.youtube.com/watch?v=y8CKPaWxku0&feature=youtu.be

(Reageer als je meer wilt weten)

Maak een gratis website.