NACHT VAN GEBED

Van 00.00 uur tot 01.00 uur op Tholen samen bidden via deze link:

https://join.skype.com/gafTpERfQ9IF

Bidden voor de lijdende Kerk

Vanavond is de Nacht van Gebed voor de Vervolgde Kerk.
Die gebedsnacht kan helaas niet doorgaan zoals andere jaren, maar bidden kan altijd, en Open Doors leidt het nu online, van 21:00 uur tot 01:00 uur. Er zijn 4 gebedsblokjes van een 1 uur, die beginnen met een stukje informatie, waarna een gebedsblokje volgt met gebedspunten uit het gebedsboekje. Dat boekje kun je gemakkelijk downloaden.
Van harte uitgenodigd om mee te doen! Vanavond of overdag.
Misschien kun je zelfs tóch een paar vrienden/vriendinnen uitnodigen om met een groepje samen te bidden! Of een paar ander bidders vragen om de gebedsblokjes samen te bidden per zoom of skype.

Je kunt ook aan de Nacht van Gebed meedoen door het volgen van de livestream die op deze pagina en het YouTube kanaal beschikbaar zal zijn.

De huidige coronacrisis brengt de impact van vervolging en isolement onverwacht dichtbij. Tijd om de band met miljoenen vervolgde christenen te versterken. Zij weten hoe belangrijk gebed is, en vragen daar ook vaak om. Ook bidden ze voor óns!

Bidden voor de vervolgde kerk wordt met het jaar urgenter. De godsdienstvrijheid staat wereldwijd onder druk. Circa 260 miljoen christenen - bijna net zo veel als het aantal inwoners van Indonesië - worden om hun geloof vervolgd. Dat zijn er 15 miljoen meer dan vorig jaar. Niets wijst erop dat die verontrustende tendens een halt wordt toegeroepen. Uit grondige rapportages van onder andere Open Doors, Kerk in Nood en de Amerikaanse overheidscommissie voor godsdienstvrijheid USCIRF blijkt dat de repressie toeneemt.

Bid met heel je hart voor onze lijdende broeders en zusters. Wie weet hoe lang wij nog vrij zijn! Leef met hen mee alsof je zelf vervolgd wordt.

Bekijk de website en download het gebedsboekje. Daar staan de gebedspunten van vandaag in.
https://www.opendoors.nl/nacht

Van 00.00 uur tot 01.00 uur zullen wij als christenen op het eiland Tholen samen bidden via deze link: 

https://join.skype.com/gafTpERfQ9IF

Voel je vrij om aan te sluiten.

Maak een gratis website.