Wakkerekerk dag zaterdag 5 november

Een interkerkelijke bijeenkomst voor waakzame christenen met o.a. Esther Noordermeer als spreker en een heerlijke maaltijd.

De Wakkerekerk dag op Tholen is bedoeld voor jou als christen als je de tekenen van deze tijd ziet en mee wilt praten over een visie voor onze regio Zeeland en West-Brabant.

Ben je geen visionair maar je wilt gewoon meer weten en een fijne dag hebben met gelijk gestemden, ook dan ben je van harte welkom.

Een nieuw boek van Willem Hoogenraad wordt op deze dag gepresenteerd: 'Nieuwe wijn doet men in nieuwe zakken' en is tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Ook Esther Noordermeer zal haar nieuwe boek presenteren: 'Corona bouwsteen van Babylon'. Ook dit is beschikbaar.

Schrijf je op tijd in want we kunnen max. 100 mensen hebben.

Dagprogramma:

09.30 uur inloop

10.00 uur opening met gebed en aanbidding

10.45 uur Esther Noordermeer

11.45 uur Q&A + gebed

12.15 uur Lunch en ontmoeting

13.00 uur aanbidding

13.30 uur Hoe roept God ons in een tijd als deze? 'Want als je je in deze tijd in diep stilzwijgen hult, dan zal er vanuit een andere plaats verlichting en verlossing voor de Joden komen, maar jij en het huis van je vader zullen omkomen. En wie weet of jij niet juist voor een tijd als deze tot deze koninklijke waardigheid gekomen bent.' Esther 4: 14

14.00 uur Een interactief moment in kleine groepen waarin wordt nagedacht over onze Bijbelse roeping voor een tijd als deze.

14.45 uur plenaire samenvatting

15.15 uur aanbidding en afsluiting met gebed

Maak een gratis website.