Kies voor u heden wie u zult dienen

Als mensen een gezamenlijke vijand hebben dan worden zij één. De onderlinge verschillen vallen weg, omdat die ondergeschikt zijn aan een gemeenschappelijk kwaad.
De wereld heeft als gezamenlijke vijand hun eigen creator, God. Het is de klei die in opstand komt tegen de pottenbakker.
Voor de populatie van de wereld wordt het synoniem gebruikt, 'vele wateren'. Openbaring 17:1 Dan is er ook nog een groot religieus systeem dat als synoniem de titel 'hoer' krijgt. Zij zit aan de vele wateren en hoereert met de koningen van de aarde. Velen zijn door haar bedwelmt omdat zij van haar wijn hebben gedronken. Zij is de moeder van de hoeren en verantwoordelijk voor de gruwelen van de aarde. Openbaring 17: 8
Dit wil zeggen dat zij, het grote Babylon, meerdere hoererende systemen, organisaties, aanstuurt. Dit zijn religieuze organisaties die dus hoereren met de politieke machten, oftewel de koningen.
Niet alleen de wereld komt tegen haar creator in opstand, maar ook een bedwelmde menigte uit alle religies. Ja, ook uit het christendom. Bevangen door angst hebben zij van de wijn gedronken en gebogen voor andere goden.
Uit angst hebben zij hun eigen waarden aangepast en onder de druk van de media, de overheid en relaties, zich laten manipuleren of zelfs intimideren. Zo zijn zij onder de controle gekomen van een duivels systeem.

In dit boek neem ik je mee in een zoektocht waarin Gods Woord is gaan leven door dit met elkaar te onderzoeken en te bestuderen op processen waar wij op dit moment doorheen gaan.

Gaandeweg kwamen wij erachter dat het grote eindtijd kenmerk misleiding is. Daarom zal ik je in de eerste 17 hoofdstukken meenemen in de misleidingen waar wij tegenaan zijn gelopen.

Daarna mag het duidelijk zijn dat wij als christenen worden geacht radicale keuzes te maken ten aanzien van wie wij dienen. Er zijn nog maar 2 Koninkrijken: dat van de duisternis en het Koninkrijk van Jezus Christus! Regelmatig stel ik de vraag: Welke Jezus dien jij? Dit is het kernthema van dit boek: Kies voor u heden wie u zult dienen. Jozua 24: 15


Maak een gratis website.